Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

İngiltere'de fırtına 2 kişinin ölümüne sebep oldu

İngiltere'nin güneyi ile Fransa ve Hollanda'da fırtına ulaşımı olumsuz etkiliyor. Hızı zaman zaman saatte 160 kilometreye ulaşan fırtına, İngiltere'de 2 kişinin ölümüne sebep oldu. İngiltere'nin Kent bölgesinde üzerine ağaç düşen...

Haber Giriş Tarihi: 28.10.2013 12:42
Haber Güncellenme Tarihi: 28.10.2013 12:42
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
İngiltere'nin güneyi ile Fransa ve Hollanda'da fırtına ulaşımı olumsuz etkiliyor. Hızı zaman zaman saatte 160 kilometreye ulaşan fırtına, İngiltere'de 2 kişinin ölümüne sebep oldu.

İngiltere'nin Kent bölgesinde üzerine ağaç düşen 17 yaşındaki bir kız, yaşadığı karavanın üzerine ağaç düşmesi sonucu hayatını kaybetti. Watford bölgesinde yine aracının üzerine ağaç düşen bir adam öldü. Londra'da hükümet binası üzerine bir vincin devrilmesi sebebiyle Başbakan Yardımcısı Nick Clegg, basın toplantısını iptal etti.

İngiltere'de fırtına sebebiyle 220 bin haneye elektrik verilemiyor. Çok sayıda tren, feribot ve otobüs seferi iptal edilirken, başkent Londra'daki Hathtrow Havaalanı'nda da 150 sefer iptal oldu.

Fransa'nın kuzeybatısında da binlerce konuta elektrik verilemiyor. Hollanda'da da birçok demiryolu hattı ulaşıma kapatıldı, uçak seferlerinde de aksamalar yaşanıyor. Şiddetli rüzgar sebebiyle vatandaşlara bisiklete binmemeleri uyarısı yapıldı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.