Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

İngiliz Bakan: “Cameron, Başbakanlık Görevini Sürdürecek”

İngiltere Dışişleri Bakanı Philip Hammond, referandumda “AB’ye Hayır” sonucunun çıkmasına rağmen David Cameron’ın Başbakan olarak görevini sürdüreceğini açıkladı.İngiltere Dışişleri Bakanı Philip Hammond,Birleşik Krallık’ta...

Haber Giriş Tarihi: 24.06.2016 09:44
Haber Güncellenme Tarihi: 24.06.2016 09:44
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
İngiltere Dışişleri Bakanı Philip Hammond, referandumda “AB’ye Hayır” sonucunun çıkmasına rağmen David Cameron’ın Başbakan olarak görevini sürdüreceğini açıkladı.
İngiltere Dışişleri Bakanı Philip Hammond,Birleşik Krallık’ta yapılan referandumdan AB’den ayrılması yönünde sonuç çıkmasına rağmen David Cameron’un İngiltere Başbakanlık görevini sürdüreceğini ifade etti. Hammond, “Cameron referandum nasıl sonuçlanırsa sonuçlansın Başbakan olarak görevini sürdürecek. Ülkenin ihtiyacı olan şey devamlılık ve istikrar” dedi.
Referanduma 30 milyondan fazla seçmen katıldı. Ülkenin kaderini belirleyen referandumda kesin sonuçlara göre “AB’ye Hayır” diyenler yüzde 52, “Evet” diyenler ise yüzde 48 oldu. 17.4 milyon seçmen AB’den ayrılma, 16.1 milyon seçmen ise AB’den ayrılmama yönünde oy kullandı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.