Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Hollande: “Uçağın Düştüğünü İfade Edebiliriz”

Fransa Cumhurbaşkanı François Hollande, “Fransa Başbakanı, Fransız bakanlar ve Mısırlı yetkililerden elde edilen bilgilerin ışığında uçağın düştüğünü ifade edebiliriz” dedi.Fransa Cumhurbaşkanı François Hollande, Paris-Kahire...

Haber Giriş Tarihi: 19.05.2016 15:06
Haber Güncellenme Tarihi: 19.05.2016 15:06
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Fransa Cumhurbaşkanı François Hollande, “Fransa Başbakanı, Fransız bakanlar ve Mısırlı yetkililerden elde edilen bilgilerin ışığında uçağın düştüğünü ifade edebiliriz” dedi.
Fransa Cumhurbaşkanı François Hollande, Paris-Kahire seferini gerçekleştirdiği sırada Mısır hava sahasında düşen yolcu uçağıyla ilgili olarak Elysee Sarayı’nda basın toplantısı düzenledi. Hollande, uçağın düşmesine dair hiçbir varsayımın göz ardı edilmediğini ifade ederek, “Fransa Başbakanı, Fransız bakanlar ve Mısırlı yetkililerden elde edilen bilgilerin ışığında uçağın düştüğünü ifade edebiliriz” dedi.
Kazayla ilgili detayların elde edilmesine yönelik tüm çabaların görevleri arasında bulunduğuna dikkat çeken Hollande, “Hiçbir hipotez göz ardı edilmiyor. Uçak kaza ya da üzerinde durduğumuz bir varsayım olan terör sonucu düşmüş olabilir. Ancak bu noktada yolcuların aileleriyle dayanışmaya öncelik vermeli ve arama çalışmalarına devam etmeliyiz” dedi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.