Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Hindistan’da ölü bilinen aktivist, başka şehirde canlı bulundu

Hindistan’ın başkenti Yeni Delhi yakınlarındaki bir araba yangınında öldüğü düşünülen bir Hintli aktivist, ülkenin güney kenti Bangalore’da canlı bulundu. Yetkili polis Chandra Mohan, “Sharma, sahte ölümü sonrası başka bir kadınla...

Haber Giriş Tarihi: 29.08.2014 19:22
Haber Güncellenme Tarihi: 29.08.2014 19:22
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Hindistan’ın başkenti Yeni Delhi yakınlarındaki bir araba yangınında öldüğü düşünülen bir Hintli aktivist, ülkenin güney kenti Bangalore’da canlı bulundu. Yetkili polis Chandra Mohan, “Sharma, sahte ölümü sonrası başka bir kadınla yaşamaya devam ediyor.” dedi.

Sharma arabasında ceset bulunduğu için ve adam öldürdüğü şüphesiyle tutuklandı. Sharma, özgürlük ve yolsuzlukla mücadele eden Aam Aadmi Parti’si (AAP) üyesi.

Polisler 1 Mayıs’ta Yeni Dehli yakınındaki Noida’da Sharma’ya ait olduğu sanılan cesedi yanmış bir araçta bulmuştu.

Akrabaları, Sharma’nın yolsuzlukları açığa çıkarıldığı için öldürüldüğünü söylemişti.

Sharma, Hindistan’ın Bangalore şehrinde yeni kimlik altında çalıştığı araba fabrikasında tutuklandı ve başkent Yeni Delhi’ye getirildi.

Yetkili polis Preetinder Singh, yaptığı açıklamada, 38 yaşındaki aktivistin evsiz bir kişiyi öldürdüğünü ve aracını ateşe verdiğini söyledi. Polis ayrıca Sharma’nın bütün bunları başka bir kadınla yaşamak için yaptığını sözlerine ekledi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.