Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Her gün müşterisini arayan telefon şirketine para cezası

İspanya'da 23 Euro'luk borcu yüzünden müşterisini her gün arayarak taciz eden bir telefon şirketine mahkemeden 900 Euro'luk ceza geldi.Her sabah saat 9'da bir telefon şirketi tarafından aranan Carlos Leon, müşteri temsilcisinin "Sizi tekrar...

Haber Giriş Tarihi: 28.10.2013 13:34
Haber Güncellenme Tarihi: 28.10.2013 13:34
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
İspanya'da 23 Euro'luk borcu yüzünden müşterisini her gün arayarak taciz eden bir telefon şirketine mahkemeden 900 Euro'luk ceza geldi.

Her sabah saat 9'da bir telefon şirketi tarafından aranan Carlos Leon, müşteri temsilcisinin "Sizi tekrar arayacağız" diyerek telefonu kapatmasına dayanamayarak davacı oldu.

Sorunun kaynağı olan modem değiştirmenin bedava servis hizmetine dahil olduğunu söyleyen ve faturayı görmeden ödeme yapmamakta ısrar eden Carlos Leon, tüketiciyi koruma derneğinin (El Defensor del Moroso) desteğiyle mahkemeyi kazandı.

El Pais gazetesinin haberine göre İspanyol mahkemesi, iki ay boyunca Leon'u taciz eden telefon şirketini 900 Euro'luk para cezasına çarptırdı.

"Benim için para önemli değil, bu sembolik bir şey." diyen Carlos Leon, davadan kazandığı parayı tüketiciyi koruma derneğine bağışladı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.