Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Haber dergisi Profil: Türkiye’de gazeteci korkusu

Avusturya’nın saygın haftalık haber dergisi olan Profil, Türkiye’de özgür medyaya yapılan operasyonu ‘Türkiye’de gazeteci korkusu’ ifadeleriyle duyurdu. Today's Zaman Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Bülent Keneş ile bir röportaj gerçekleştiren...

Haber Giriş Tarihi: 22.12.2014 11:26
Haber Güncellenme Tarihi: 22.12.2014 11:26
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Haber dergisi Profil: Türkiye’de gazeteci korkusu
Avusturya’nın saygın haftalık haber dergisi olan Profil, Türkiye’de özgür medyaya yapılan operasyonu ‘Türkiye’de gazeteci korkusu’ ifadeleriyle duyurdu.

Today's Zaman Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Bülent Keneş ile bir röportaj gerçekleştiren dergi ‘Polis kapımıza gelene kadar’ başlıklı röportajda yapılan operasyona dair birçok soru sordu.

Gazeteci Edith Meinhart, sosyal medya fenomeni Fuat Avni tarafından açıklanan tutuklanacaklar listesinde yer alan Bülent Keneş’e ‘siz de hedefte misiniz?’ sorusunu yöneltti. Keneş, "Listede 16. sırada idim, ancak planlanan operasyonun senaryosunda bana ilişkin bir iddia oluşturamadılar. Listeden çıkartıldım ancak tekrar hedefe konulacağımı düşünüyorum." cevabını verdi.

İki sayfalık röportajın sonunda ‘bundan sonra ne yapmayı düşünüyorsunuz?’ sorusuna cevap veren Keneş, "Polis kapaımıza gelene kadar iyi bir gazete yapmak için çalışmaya devam edeceğim." dedi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.