Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Güney Kore'den duyguları yansıtan telefon

Güney Kore'nin ikinci büyük akıllı telefon üreticisi LG firmasının, arkasında göz hareketi yapma fonksiyonu bulunan yeni bir telefon geliştirdiği bildirildi. Telefon, sahibinin duygularını arkasındaki ekranda bulunan gözlerin hareketleri...

Haber Giriş Tarihi: 20.10.2014 11:14
Haber Güncellenme Tarihi: 20.10.2014 11:14
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Güney Kore'den duyguları yansıtan telefon
Güney Kore'nin ikinci büyük akıllı telefon üreticisi LG firmasının, arkasında göz hareketi yapma fonksiyonu bulunan yeni bir telefon geliştirdiği bildirildi. Telefon, sahibinin duygularını arkasındaki ekranda bulunan gözlerin hareketleri ile etrafına yansıtacak.

Güney Kore'deki World IT Show'da sergilenen akıllı telefonun tüm teknik özellikleri henüz açıklanmadı. AKA adı verilen cihazın arka kısmındaki ekranda, şeklini kullanıcısının duygularına göre değiştiren gözler bulunuyor. LG yetkilisi, bu gözlerin akıllı telefon sahibinin kullandığı programlara ve yazdığı mesajlara göre; kızgınlık, mutluluk, kırgınlık ve birçok değişik duyguyu ifade eden şekillere girebileceğini kaydetti. Kullanıcıların, mesajlaşırken veya akıllı telefonu kullanırken, duygularının başkaları tarafından görülmesini isteyip istemeyeceği ise merak konusu.

Kore pazarında önümüzdeki ay satışa sunulacağı bildirilen yeni ürünün, yurtdışına satılması konusunda ise henüz netleşen bir bilgi yok.




En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.