Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Miami'deki Türklerden Haiti'ye yardım eli

ABD’nin Miami şehrinde hizmet veren İstanbul Kültür Merkezi gönüllüleri Haiti’de yardıma muhtaç çok sayıda aileye et ve erzak yardımı yaptı. Miami Milletvekili Daphne Campbell ile Haiti’ye giden Türk gönüllüler yaklaşık 500 Haitili...

Haber Giriş Tarihi: 23.11.2013 17:08
Haber Güncellenme Tarihi: 23.11.2013 17:08
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Miami'deki Türklerden Haiti'ye yardım eli
ABD’nin Miami şehrinde hizmet veren İstanbul Kültür Merkezi gönüllüleri Haiti’de yardıma muhtaç çok sayıda aileye et ve erzak yardımı yaptı.

Miami Milletvekili Daphne Campbell ile Haiti’ye giden Türk gönüllüler yaklaşık 500 Haitili aileye tek tek yardım dağıttı.

Daha sonra, Küçük Haiti Kültür Merkezi'nde düzenlenen programda konuşan Miami Milletvekili Campbell, kültür merkezinin yaptığı yardım çalışmalarını takdirle karşıladı. Yardım gönüllülerini davetlilere “Türk dostlarım” şeklinde tanıtan Milletvekili Camphell, Türk girişimcilerine Haiti’de yaptırılan hastane ve okuldan dolayı ayrıca teşekkür etti. Programda Türkçe, İngilizce ve Fransızca dillerinde dualar okundu.

Programa katılan Haiti polisleri ve diğer yardım dernekleri yetkilileri de bu yardım programından duydukları memnuniyetlerini ifade etti.

Kültür merkezi yetkilileri ise “Muhtaç insanlara yaptıkları yardımlardan dolayı kendimizi şanslı görüyoruz. Veren el olmanın huzurunu yaşıyoruz. Elimizdeki imkanlar çerçevesinde Haiti halkına yardımlarımız devam edecektir.” dedi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.