Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Global Yatırımcılar, Türk Altyapı Yatırımları Hakkında Konuşacak

Blackrock’ın Managing Director of Infrastructure Debt, Chris Wrenn ve Allianz’dan Burcu Uzunoğlu, bu yıl 11-12 Kasım’da İstanbul’da gerçekleşecek olan Bonds, Loans & Sukuk Turkey konferansında konuşacak olan önemli global kurumsal yatırımcılar...

Haber Giriş Tarihi: 30.07.2015 14:41
Haber Güncellenme Tarihi: 30.07.2015 14:41
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Blackrock’ın Managing Director of Infrastructure Debt, Chris Wrenn ve Allianz’dan Burcu Uzunoğlu, bu yıl 11-12 Kasım’da İstanbul’da gerçekleşecek olan Bonds, Loans & Sukuk Turkey konferansında konuşacak olan önemli global kurumsal yatırımcılar arasında yer alacak.
Türkiye’nin altyapısını ve enerji projelerini finanse etmek, küresel bankaların uzun süreli projelere kredi vermelerini kısıtlayan yeni düzenlemeler nedeniyle ülkenin yaşadığı ana zorluklardandır. Her ne kadar kurumsal yatırımcılar ve kaynak yöneticileri projelerin ana finansörleri olarak görülseler de, yeni gelişen piyasalarda projelere sahip çıkma yavaş kalmaktadır. Chris Wrenn ve Burcu Uzunoglu “Kurumsal yatırımcıları Türk projelerine ve altyapı borç piyasalarına çekmek” adlı bir panelde konuşacaklar. Konuşmacılar arasında Türk yatırımları konusunda global yatırımcı iştahı konusunda konuşacak olan Babson Capital’den Head of Emerging Market Debt, Brigitte Posch ve Mashreq Capital’den Zeina Rizk de var.
"Bu, belki de şimdiye kadar ev sahipliği yaptığımız en ilginç Bonds, Loans & Sukuk Turkey olacak. Piyasalar, piyasa hareketliliğinden ve seçimlerden dolayı bu yıl diğer yıllara göre daha yavaş geçti. Diğer yandan, Türkiye düşük petrol fiyatlarından ve bunun cari işlemler dengesi üzerindeki etkisinden faydalanmakta (ki bu şimdiye kadar yaşadığı en büyük güçlük olmuştur). Blackrok’tan Chris Wrenn ve Babson Capital’den Brigitte Posch gibi yüksek düzey endüstri uzmanları, Bonds, Loans & Sukuk Turkey etkinliğinin herkesin ajandasında bu kadar büyük bir etkinlik olmasının nedenleridir. Karar vericilerin piyasalar hakkındaki görüşlerini almak ve diğer global ekonomiler arasında Türkiye’nin profilini yükseltmek için Türk bankacılık ve pazar endüstrilerinin neler yapabileceğini kendilerinden duymak nadir karşılaşılan bir fırsattır. Bonds, Loans & Sukuk Turkey etkinliğinin organizatörlerinden GFC - Global Financial Conferences CEO’su Alex Johnson, "Türkiye’ye olan ilgiye bakılırsa, bu yılki etkinliğin de ciddi ilgi göreceğini düşünüyoruz" dedi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.