Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Selçuk İnan: 9 puanlık fark kapanmayacak fark değil

Galatasaray'ın yıldız futbolcularından Selçuk İnan, takım olarak kötü durumda olmadıklarını, belki düşüşte olduklarını söyledi.Sarı-kırmızılı takımın Sivasspor'u 2-1 yendiği karşılaşma sonrasında basın toplantısına katılan...

Haber Giriş Tarihi: 23.11.2013 22:16
Haber Güncellenme Tarihi: 23.11.2013 22:16
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Galatasaray'ın yıldız futbolcularından Selçuk İnan, takım olarak kötü durumda olmadıklarını, belki düşüşte olduklarını söyledi.

Sarı-kırmızılı takımın Sivasspor'u 2-1 yendiği karşılaşma sonrasında basın toplantısına katılan yıldız oyuncu, 'Drogba ve Sneijder olmadığı zaman Selçuk daha çok ön plana çıkıyor' şeklindeki görüşler için şunları kaydetti:

"Ben bu olaylara böyle bakmıyorum. Açıkçası gol ya da asist yaptığımda öyle görünüyor. Ülkemizde skora dayalı oyuncular ön planda oluyor. Geçen yıllarda daha fazla gol atmıştım. Ben sahada verilen görevi yapıyorum."

Bir gazetecinin "Kazanılan penaltıları kim atacak belli değil mi? "sorusuna ise yıldız oyuncu, "İkinci penaltıyı Drogba kullanmak istedi. Ben de ona bıraktım. Bunu aramızda çözdük. İlk penaltıyı ben kullanmak istedim ve kullandım. İkinci penaltıyı da Drogba kullanmak istedi o kullandı." şeklinde cevap verdi.

Öte yandan Galatasaray taraftarlarının hafta içinde Florya'ya gidip futbolcularla yapmış olduğu görüşmeler konusunda Selçuk İnan, "Biz bütün Galatasaraylıları temsilen sahaya çıkıyoruz. Ben iki sezon önce Galatasaray'a geldiğimde takım kötü durumdaydı. İki senede 2 şampiyonluk ve 5 tane kupa kazandık. Her takımda ve her futbolcuda inişler çıkışlar olabilir. Biz kötü durumda değiliz, düşüşte olabiliriz. Bu her takımda yaşanır. Taraftarlardan vefa bekliyorum. Galatasaray taraftarı da zaten hep vefalıydı. Aramızda birşey olmadı. Taraftarlarımız bizden daha çok mücadele etmemizi istediler. Ligde 9 puan geride olabiliriz bu fark kapanmayacak değil. Muhtemelen rakiplerde puan kaybedecektir." dedi.

Basın toplantısına katılan kaleci Eray ise "Biz hafta başından beri bu maç için iyi hazırlanmıştık, kenetlenmiştik. Çok koştuk, mücadele ettik. Üç puanı aldığımız için mutluyuz." ifadelerini kullandı.

Genç kaleci, performansını kaleci antrenörü Taffarel'e borçlu olduğunu ifade etti.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.