Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Fransa’da Türklere ait kasapta patlama oldu

Fransa’da Türk nüfusun yoğun olarak yaşadığı Montargis’te, Türk bir esnafa ait kasapta meydana gelen patlama sonucunda iki katlı bina çöktü. İş yeri sahibi Salih Pamuk'un ağır yaralandığı patlamanın gaz kaçağından kaynaklandığı...

Haber Giriş Tarihi: 23.05.2014 14:11
Haber Güncellenme Tarihi: 23.05.2014 14:11
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Fransa’da Türklere ait kasapta patlama oldu
Fransa’da Türk nüfusun yoğun olarak yaşadığı Montargis’te, Türk bir esnafa ait kasapta meydana gelen patlama sonucunda iki katlı bina çöktü. İş yeri sahibi Salih Pamuk'un ağır yaralandığı patlamanın gaz kaçağından kaynaklandığı belirtildi.

İş yerinde şehir gazının kullanılmadığını ifade eden yetkililer, patlamanın kasaplarda kullanılan büyük soğutuculardan sızan gaz nedeniyle gerçekleşmiş olabileceğini ifade etti. Patlama esnasında kasapta bulunan diğer bir çalışan Ramazan Gür ise tedavisinin ardından taburcu edildi.

Yerel saatle sabah 4:00 sularında gerçekleşen patlamanın etkisi ile cam ve metal parçalar 50 metre ilerideki otoparka fırlarken, çevredeki evler de patlamadan zarar gördü. Patlamanın ardından ağır yaralı olarak Orleans Hastanesi’ne kaldırılan Salih Pamuk’un hayati tehlikeyi atlattığı bildirildi. Bacağında kırık ve vücudunun çeşitli yerlerinde yanık oluşan Pamuk’un tedavisi hala sürüyor.

Can kaybının olmadığı patlamanın sabah erken saatlerde gerçekleşmesi, büyük bir facianın yaşanmasını önledi.

“BİNA ÜZERİMİZE ÇÖKTÜ”

Patlamanın etkisi ile iki katlı binanın yerle bir olduğunu dile getiren Ramazan Gür, “Bina üzerimize çöktü. Bir anda ne olduğunu anlayamadık.” dedi. Gece Paris sebze ve et halinden et aldıklarını belirten Gür, iş yerine geldiğinde uykusuz olduğunu ve herhangi bir gaz kokusu almadıklarını dile getirdi. Işığı açmak için düğmeye bastığında şiddetli bir sesle tavanın üstüne çöktüğünü ifade eden Gür, “Her şey bir anda oldu. Ben kendi çabalarımla çıkmayı başardım. Arkadaşım ise zaten patlamanın etkisi ile camdan fırlamıştı.” şeklinde olayı anlattı.

Yetkililer patlamanın kesin olarak hangi sebepten kaynaklandığını bulmak için araştırmaların devam ettiğini kaydetti.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.