Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Fransa’da eller, Türkiye’nin birliği için duaya açıldı

Fransa’nın başkenti Paris’in kuzeybatısındaki Rouen kentinde bulunan Gaziosmanpaşa Camii’ni dolduran Türk vatandaşları, Türkiye’nin birliği ve beraberliği için dua etti.Fransa’daki Türk vatandaşları bayram namazı için ülkenin dört...

Haber Giriş Tarihi: 05.07.2016 13:22
Haber Güncellenme Tarihi: 05.07.2016 13:22
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Fransa’nın başkenti Paris’in kuzeybatısındaki Rouen kentinde bulunan Gaziosmanpaşa Camii’ni dolduran Türk vatandaşları, Türkiye’nin birliği ve beraberliği için dua etti.
Fransa’daki Türk vatandaşları bayram namazı için ülkenin dört bir yanındaki camilere adeta akın etti. Rouen kentindeki Gaziosmanpaşa Camii’nde kılınan bayram namazı öncesinde cemaate konuşma yapan Paris Din Hizmetleri Müşavir Vekili Gencağa Sayan, Türkiye’nin ve dünyanın çeşitli ülkelerinde meydana gelen kanlı terör olaylarının ancak birlik ve beraberlik içinde aşılabileceğini söyledi. Bayram namazını kıldıran din görevlisi imam da bayram namazı hutbesinde birlik ve beraberlik kardeşlik çağrısı yaptı.
Başkent Paris’e 140 km uzaklıktaki Rouen kentindeki Türk derneği bünyesindeki Gaziosmanpaşa Camii’nde Türkiye’nin Paris Başkonsolosu İhsan Emre Kadıoğlu ile Paris Büyükelçiliği Eğitim Müşaviri Ziye Yediyıldız da bayram namazını ifa ettiler. Bayram namazı sonrası bayram namazını kılan cemaat dışarıda bayramlaşmak için uzun kuyruk oluştu. Dernekte bayram namazı kılanlara sabah kahvaltısı da verildi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.