Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Fransa’da bagajda çöpler içinde yaşayan bebek bulundu

Fransa’da bir yıldır arabanın bagajında yaşadığı tahmin edilen bebek bulundu. Annenin, doğumundan bu yana arabasının bagajında sakladığı kız bebek, araba tamircisinin inleme sesleri üzerine bagajı açmasıyla bulundu.Fransa basınında...

Haber Giriş Tarihi: 29.10.2013 15:03
Haber Güncellenme Tarihi: 29.10.2013 15:03
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Fransa’da bir yıldır arabanın bagajında yaşadığı tahmin edilen bebek bulundu. Annenin, doğumundan bu yana arabasının bagajında sakladığı kız bebek, araba tamircisinin inleme sesleri üzerine bagajı açmasıyla bulundu.

Fransa basınında çıkan haberlere göre, bebek 15 ile 24 aylık arasında ve bir yıldan fazla süredir arabanın bagajında yaşıyor. Doğumundan sonra nüfus kaydı çıkartılmayan kız bebeğinin yaşadığını kanıtlayan hiç ir belge bulunmuyor. Bebeğin ailesinin küçük bir köyde yaşadığı ve üç çocuklarının daha olduğu açıklandı.

Araba tamircisi Denis Latour tamirhaneye getirilen aracı tamir etmek istediği sırada arabanın bagajından gelen inleme sesleri duyduğunu belirterek, "Bebeğin üzerinde hiçbir şey yoktu. Bagajda bir beşik duruyordu ve dayanılmaz bir koku vardı. Küçük kız arabanın çöp poşeti üzerinde yatıyordu." dedi.

ÇOCUK İSTİSMARI VE İHMALİ

Ailenin komşuları olayı duyduklarında dehşete düştüklerini belirterek, "Biz kadının hamile olduğunu hiç görmedik. Şimdiye kadar bulunan bebeği de görmedik. Ailenin iki erkek ve dört yaşında kız çocuğu var." diye açıklama yaptılar.

Fizyolojik ve zeka gelişimi açısından yaşıtlarının gerisinde kalan bebek, hastaneye kaldırıldı. Ailenin diğer üç çocuğu devlet koruması altına alınırken, anne ile baba ‘çocuk istismarı ve ihmal’den yargılanacak.

Baba, bebeğin varlığından haberdar olamadığını söylerken, ebeveynleri 10 yıla kadar hapis cezası bekliyor.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.