Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Fransa Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü: “Suriye’deki Seçim Baskıcı Rejimin Oyunudur“

Fransa Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Romain Nadal, “Suriye’deki seçimler baskıcı rejim tarafından organize edilen bir oyun. Geçerli seçimler ancak siyasi geçiş ve yeni anayasanın ardından gerçekleştirilebilir” dedi.Fransa Dışişleri...

Haber Giriş Tarihi: 13.04.2016 15:02
Haber Güncellenme Tarihi: 13.04.2016 15:02
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Fransa Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Romain Nadal, “Suriye’deki seçimler baskıcı rejim tarafından organize edilen bir oyun. Geçerli seçimler ancak siyasi geçiş ve yeni anayasanın ardından gerçekleştirilebilir” dedi.
Fransa Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Romain Nadal, günlük olarak düzenlenen basın toplantısında Suriye’de gerçekleştirilen seçimlerle ilgili açıklamada bulunarak, “Suriye’deki seçimler baskıcı rejim tarafından organize edilen bir oyun. Ancak siyasi geçiş ve yeni anayasanın ardından gerçekleştirilen seçimler geçerli olur” ifadelerini kullandı.
Nadal, Fransa’nın rejim tarafından düzenlenen seçimi kınadığını kaydederek, “Seçimler kampanya yapılmadan, baskıcı rejimin himayesi altında ve uluslararası gözetim olmaksızın yapılıyor” açıklamasını yaptı.
Fransız Sözcü Nadal, ülkede siyasi geçişi kolaylaştıracak BM yasa tasarısının bir parçası olan seçimlerin geçerli olacağını sözlerine ekledi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.