Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Filistin- İsrail Konferansı Ertelendi

Fransa Cumhurbaşkanı François Hollande, İsrail-Filistin barışı için Paris’te 30 Mayıs’ta gerçekleştirilmesi planlanan uluslararası konferansın ertelendiğini duyurdu.Fransa Cumhurbaşkanı François Hollande, ülkesinde yayın yapan Europe...

Haber Giriş Tarihi: 17.05.2016 12:36
Haber Güncellenme Tarihi: 17.05.2016 12:36
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Fransa Cumhurbaşkanı François Hollande, İsrail-Filistin barışı için Paris’te 30 Mayıs’ta gerçekleştirilmesi planlanan uluslararası konferansın ertelendiğini duyurdu.
Fransa Cumhurbaşkanı François Hollande, ülkesinde yayın yapan Europe 1 radyosuna yaptığı açıklamada İsrail-Filistin barışı için 30 Mayıs’ta gerçekleştirilmesi planlanan konferansın ertelenmesine karar verildiğini ifade etti. Hollande, ABD Dışişleri Bakanı John Kerry’nin 30 Mayıs’ta konferansa katılamayacağı için böyle bir kararın verildiğini bildirdi. Konferansın ne zaman gerçekleştirileceğine dair tarihin henüz netlik kazanmadığını da sözlerine ekleyen Hollande, konferansın yaz aylarında gerçekleştirileceğini belirtti. Fransa Cumhurbaşkanı Hollande, “John Kerry, 30 Mayıs’ta gelemiyor. Toplantı yazın düzenlenecek. Hiçbir şey yapılmazsa, güçlü bir Fransız girişimi olmazsa sömürgeleştirme, saldırılar, terör saldırıları ve çeşitli çatışmalar devam edecek. Bu yüzden bu girişim gerekli” dedi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.