Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Filipinler’de Sel 5 Can Aldı

Filipinler’de etkili olan şiddetli yağışın ardından ülkenin Malaybalay ve Valencia kentlerinde görülen sel felaketi sonucunda 5 kişi hayatını kaybederken, 3 kişi kayboldu.Filipinler’de etkili olan şiddetli yağışın ardından ülkenin...

Haber Giriş Tarihi: 05.08.2015 14:57
Haber Güncellenme Tarihi: 05.08.2015 14:57
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Filipinler’de etkili olan şiddetli yağışın ardından ülkenin Malaybalay ve Valencia kentlerinde görülen sel felaketi sonucunda 5 kişi hayatını kaybederken, 3 kişi kayboldu.
Filipinler’de etkili olan şiddetli yağışın ardından ülkenin güneyinde yer alan Malaybalay ve Valencia kentlerinde sel meydana geldi. Filipinli yetkililer, sel felaketi sonucunda 5 kişi hayatını kaybettiğini, 3 kişiden de halen haber alınmadığını belirtti. Bölgede yaklaşık 400 kişinin su altında kalan evlerini terk ettiğini belirten yetkililer, vatandaşların daha önce aşırı yağışlara karşın uyarıldığını da aktardı. İl Sivil Savunma Başkanı Ana Caneda konuyla ilgili açıklamasında geçtiğimiz aydan itibaren şiddetli yağışların bölgeyi vurduğunu kaydederek, “Ancak bölgede yaşayan vatandaşlar evlerini terk etmek istemedi” dedi. Sel felaketinin ardından yapılan aramalarda 5 kişinin cansız bedenine ulaşıldığını kaydeden Caneda, 3 kişinin de halen kayıp olduğunu ifade etti.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.