Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Ferguson'da bir siyahi genç daha polis tarafından öldürüldü

ABD'nin Ferguson şehrinde, bıçak taşıyan 23 yaşındaki siyahi bir şahıs polis tarafından vurularak öldürüldü. Ferguson'da Michael Brown'un polis tarafından öldürülmesinden sonra başlayan protestolar devam ederken, bugün bir sivil daha...

Haber Giriş Tarihi: 20.08.2014 00:13
Haber Güncellenme Tarihi: 20.08.2014 00:13
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
ABD'nin Ferguson şehrinde, bıçak taşıyan 23 yaşındaki siyahi bir şahıs polis tarafından vurularak öldürüldü. Ferguson'da Michael Brown'un polis tarafından öldürülmesinden sonra başlayan protestolar devam ederken, bugün bir sivil daha polis tarafından vurularak hayatını kaybetti.

Edinilen bilgiye göre, protestoların yoğun bir şekilde devam ettiği bölgeye yakın bir markette hırsızlık yaptığı iddia edilen siyahi bir genç güvenlik güçlerinin uyarılarını dikkate almayarak elindeki bıçakla polise karşı ‘Hadi beni vurun’ diye bağırdıktan sonra öldürülerek etkisiz hale getirildi.

St. Louis Polis Şefi Sam Dotson, şahsın polise yakınlaşarak, "Hadi beni vurun!" şeklinde bağırdıktan sonra vurulduğunu doğruladı. Maktülün bir markete girerek enerji içeceği ve pasta çaldığını belirten Dotson, dükkan sahibinin polisi arayarak haber verdiğini söyledi. Ferguson’da ikinci siyahi gencin polis tarafından öldürülmesinden sonra protestoların daha da artması bekleniyor.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.