Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Euro Grubu Toplantısında Yunanistan’a Destek Kararı Çıkmadı

Euro Bölgesi Maliye Bakanları’nın Letonya’da bir araya geldiği toplantıda, Yunanistan’ın beklediği mali desteği alamadığı bildirildi.Euro Grubu Maliye Bakanları, Yunanistan’ın borç krizini ele almak üzere AB başkanlığını elinde...

Haber Giriş Tarihi: 26.04.2015 16:01
Haber Güncellenme Tarihi: 26.04.2015 16:01
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Euro Grubu Toplantısında Yunanistan’a Destek Kararı Çıkmadı
Euro Bölgesi Maliye Bakanları’nın Letonya’da bir araya geldiği toplantıda, Yunanistan’ın beklediği mali desteği alamadığı bildirildi.
Euro Grubu Maliye Bakanları, Yunanistan’ın borç krizini ele almak üzere AB başkanlığını elinde tutan Letonya’da bir araya gelmişlerdi. Dün sona eren gayri resmi toplantıda Yunanistan’ın beklediği mali desteği alamadığı bildirildi. Euro Bölgesi Başkanı Jeroen Dijsselbloem toplantının ardından düzenlediği basın toplantısında, oldukça kritik bir noktaya gelindiğini ifade ederek, toplantıda aciliyetin hissedildiğini kaydetti. Kısmı ödeme konusunda herhangi bir fırsatın olmadığını vurgulayan Dijsselbloem, “Açık konuşmam gerekirse oldukça kritik bir toplantıydı. Olumlu sonuçlar duymak istiyorduk ancak şu anda bu noktadan uzaktayız” dedi.
Konunun mayıs ayında gerçekleştirilecek bir sonraki toplantıda bir kez daha ele alınacağı kaydedildi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.