Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Ermenistan’ın Açtığı Ateş Sırasında Yaralanan Sivillerin Tedavisi Sürüyor

Ermenistan Ordusu’nun, Azerbaycan’ın cephe bölgesinde yer alan Ağdam kentine açtığı ateş sırasında yaralanan 3 sivilin, Berde kentindeki hastanede tedavileri sürüyor.Ermenistan Ordusu, Azerbaycan’ın cephe bölgesinde yer alan Ağdam kentinde...

Haber Giriş Tarihi: 29.04.2016 12:17
Haber Güncellenme Tarihi: 29.04.2016 12:17
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Ermenistan Ordusu’nun, Azerbaycan’ın cephe bölgesinde yer alan Ağdam kentine açtığı ateş sırasında yaralanan 3 sivilin, Berde kentindeki hastanede tedavileri sürüyor.
Ermenistan Ordusu, Azerbaycan’ın cephe bölgesinde yer alan Ağdam kentinde sivil yerleşim birimlerine ateş açmaya devam ediyor. Dün Ağdam’da Ermenilerin ateşkes ihlali sonucu bir Azerbaycanlı sivil hayatını kaybetmiş ve ikisi ağır olmak üzere 7 sivil de yaralanmıştı. Ağdam’da yaralanan sivillerden 3’ü ilk müdahaleden sonra Azerbaycan’ın Berde kentinde bulunan merkezi hastaneye sevk edildi. Havan topu düşmesi sonucunda yaralanan Elgiz Qarayev, “Durum çok kötü. Ateş açtıktan sonar herkes bir tarafa dağıldı. Havan topu bulunduğum yere düştü ve parçaları başımı sıyırdı” dedi.
Doktor Hasan Hüseyinov ise “Ermenistan’ın 27-28 Nisan tarihleri gece saatlerinde Ermenilerin Ağdam bölgesine ateş açması sonucunda sivillere ve evleri ciddi zarar verdi. Yaralanan insanlardan üçü Ağdam’da ilk yardım yapıldıktan sonra bizim hasta haneye yerleştirildi” diye konuştu.
Ermenistan’ın 27-28 Nisan tarihlerinde sivil yerleşim birimlere ateş açması sonucu bir kişi yaşamını kaybetmiş, 7 kişi ise yaralanmıştı. Aynı zamanda açılan ateş sonucu, bir çok ev, okul ve sivil bina zarar görmüştü.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.