Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Ermeniler Sivilleri Hedef Aldı: 1 Ölü, 7 Yaralı

Azerbaycan ile Ermenistan arasındaki cephe hattında dün yeniden başlayan çatışmalarda Ermenilerin Ağdam bölgesinde yerleşim birimlerini hedef alması sonucu Azerbaycanlı bir sivil hayatını kaybederken 2’si ağır 7 kişi yaralandı.Topraklarının...

Haber Giriş Tarihi: 28.04.2016 10:21
Haber Güncellenme Tarihi: 28.04.2016 10:21
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Azerbaycan ile Ermenistan arasındaki cephe hattında dün yeniden başlayan çatışmalarda Ermenilerin Ağdam bölgesinde yerleşim birimlerini hedef alması sonucu Azerbaycanlı bir sivil hayatını kaybederken 2’si ağır 7 kişi yaralandı.
Topraklarının bir kısmı Ermeni işgali altında bulunan Ağdam’da Ermenilerin ateşkesi ihlal ederek sivil yerleşim yerlerini top ateşine tutması sonucu bir Azerbaycanlı sivil hayatını kaybederken ikisi ağır olmak üzere 7 sivilin de yaralandığı bildirildi. Ağdam Valiliğinden yapılan açıklamada ayrıca Terter kentine de Ermeni askerler tarafından ateş açıldığı vurgulandı.
AZERBAYCAN SAVUNMA BAKANLIĞI’NDAN ERMENİSTAN’A UYARI
Azerbaycan Savunma Bakanlığından yapılan açıklamada ise Ermenistan’ın sivil halka ateş açmaya devam etmesi durumunda, işgal altında bulunan yaşam alanlarındaki Ermeni askeri üslerin vurulacağı ifade edildi. Ermeni basınında yer alan, Azerbaycan’ın sivil halka ateş açtığına dair iddiaların gerçeği yansıtmadığı kaydedildi. Azerbaycan’ın yüksek nitelikli silahlarla düşmanın sadece askeri mevkilerinin vurulduğu ifade edildi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.