Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Şehitliklere 500 bin TL ödenek

AK Parti Kütahya İl Genel Meclisi üyesi Musa Yılmaz, Vilayetler Hizmet Birliği (VHB) yönetiminden Dumlupınar ve Aslıhanlar şehitliklerinin çevre düzenlemesi için 500 bin TL kaynak aktardıklarını açıkladı. Kütahya İl Genel Meclis Üyesi...

Haber Giriş Tarihi: 21.11.2013 12:01
Haber Güncellenme Tarihi: 21.11.2013 12:01
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
AK Parti Kütahya İl Genel Meclisi üyesi Musa Yılmaz, Vilayetler Hizmet Birliği (VHB) yönetiminden Dumlupınar ve Aslıhanlar şehitliklerinin çevre düzenlemesi için 500 bin TL kaynak aktardıklarını açıkladı.

Kütahya İl Genel Meclis Üyesi Musa Yılmaz yazılı bir açıklama yaparak Vilayetler Hizmet Birliği (VHB) tarafından il içi ve il dışından şehitliklere ziyarete gelen misafirler için hizmet alanında kullanılmak üzere 500 bin TL kaynak aktarıldığını belirttiği açıklamasında şunları kaydetti: "Kütahya’daki şehitliklerimiz ve il içi-il dışından şehitliklerimize ziyarete gelen öğrenci ve yetişkinlerin kullanabilecekleri tanıtım ofisi, seyir terası, tuvalet, büfe gibi hizmet alanları için 500 bin TL kaynak çıkartırmıştır. Bu kaynakla her iki şehitliğimizin acil ihtiyacı olan hizmetler gerçekleştirilecek ve büyük bir eksiklik giderilmiş olacaktır. Bu ilimizin tanıtımı açısından olumlu izlenim bırakacağı gibi şehitliklerimize olan saygı ve şükranımızın da bir ifadesi olacaktır."
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.