Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Ergenekon firarisi Akfırat, Çin’de Büyükelçilik resepsiyonunda

Ergenekon terör örgütü davasında 19 yıl hapis cezasına çarptırılan İşçi Partisi (İP) yöneticisi Adnan Akfırat, Türkiye’nin Pekin Büyükelçiliği’nde yapılan 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı resepsiyonunda görüntülendi.Büyükelçi Murat...

Haber Giriş Tarihi: 24.11.2013 13:12
Haber Güncellenme Tarihi: 24.11.2013 13:12
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Ergenekon terör örgütü davasında 19 yıl hapis cezasına çarptırılan İşçi Partisi (İP) yöneticisi Adnan Akfırat, Türkiye’nin Pekin Büyükelçiliği’nde yapılan 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı resepsiyonunda görüntülendi.

Büyükelçi Murat Salim Esenli’nin elçilik yerleşkesinde verdiği ve Pekin’deki yabancı misyon şefleri ve Türk vatandaşlarının davet edildiği resepsiyona Akfırat da katıldı. Görüntülerde girişte eşi ve diğer elçilik mensuplarıyla misafirleri karşılayan Esenli’nin, Akfırat’la el sıkışması yer alıyor. Görüntülerde ayrıca Akfırat’ın, kabuldeki elçilik mensuplarına, ‘’Şanghay’da yaşıyorum. Adnan Akfırat,’’ dediği görülüyor.

İthalat ve ihracat ile meşgul olan Akfırat, Çin’deki Türk Büyükelçiliği ve Konsolosluğun düzenlediği resmi etkinliklere katılırken, son olarak 30 Ekim’de Şanghay Başkonsoloslu Deniz Eke’nin düzenlediği ek Cumhuriyet Bayramı kutlamasına katıldı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.