Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Erdoğan’dan Endonezya Temsilciler Başkanına Ziyaret

Cumhurbaşkanı Erdoğan, temaslarda bulunmak üzere geldiği Jakarta’da Endonezya Temsilciler Meclisi Başkanı Setya Novanto’yu ziyaret etti.Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, ziyarette bulunduğu Endonezya’nın başkenti Jakarta’da temaslarına...

Haber Giriş Tarihi: 31.07.2015 17:01
Haber Güncellenme Tarihi: 31.07.2015 17:01
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Cumhurbaşkanı Erdoğan, temaslarda bulunmak üzere geldiği Jakarta’da Endonezya Temsilciler Meclisi Başkanı Setya Novanto’yu ziyaret etti.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, ziyarette bulunduğu Endonezya’nın başkenti Jakarta’da temaslarına devam ediyor. Erdoğan, Endonezya Cumhurbaşkanı Joko Widodo ile gerçekleştirdiği basın toplantısının ardından, Endonezya Temsilciler Meclisi Başkanı Setya Novantoyu ziyaret etti. Meclis binasında bando eşliğinde Navonto tarafından karşılandı. Ziyareti sırasında meclis defterini de imzalayan Erdoğan ve beraberindeki heyet, Endonezya Temsilciler Meclisi Başkanı Setya Novanto ve beraberindeki heyet ile görüşmeye geçti. Görüşmede, Cumhurbaşkanı Erdoğan’a Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız da eşlik etti.
Erdoğan’ın, Jakarta’daki bugünkü temasları kapsamında Endonezya Cumhurbaşkanı Joko Widodo tarafından onuruna verilecek akşam yemeğine katılması bekleniyor.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.