Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Erdoğan Çin’den ayrıldı

Çin Cumhurbaşkanı Xi Jinping’in daveti üzerine Pekin’e gelen ve resmi temaslarda bulunan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, iki gün süren Çin gezisini tamamladı. Erdoğan ve beraberindeki heyet, yerel saatle 16.45’te (TSİ 11.45) Pekin Uluslararası...

Haber Giriş Tarihi: 30.07.2015 14:38
Haber Güncellenme Tarihi: 30.07.2015 14:38
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Çin Cumhurbaşkanı Xi Jinping’in daveti üzerine Pekin’e gelen ve resmi temaslarda bulunan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, iki gün süren Çin gezisini tamamladı. Erdoğan ve beraberindeki heyet, yerel saatle 16.45’te (TSİ 11.45) Pekin Uluslararası Başkent Havaalanı'ndan ayrıldı. Pekin'den ayrılan Erdoğan’ın bir sonraki durağı ise Endonezya.

Pekin yönetimine adına Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı havaalanında Çin Dışişlerinden Sorumlu Bakan Yardımcısı Zhang Ming uğurladı. Uğurlama töreninde, Türkiye'nin Pekin Büyükelçisi Ali Murat Ersoy ile Çin Ankara Büyükelçisi Yu Hongyang da hazır bulundu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'a Endonezya ziyaretinde eşi Emine Erdoğan ile beraber Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Feridun Bilgin, Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız ve Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekçi eşlik ediyor.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.