Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

"Erbil Şehir Merkezi" projesinin tanıtımı yapıldı

Kuzey Irak'ta ''Erbil Şehir Merkezi'' projenin tanıtımı yapıldı. Tanıtıma Irak Bölgesel Kürt Yönetimi Başbakanı Neçirvan Barzani ile birlikte üst düzey yetkililer ve yabancı işadamları katıldı.Tanıtımında konuşan Irak Bölgesel...

Haber Giriş Tarihi: 27.10.2013 18:25
Haber Güncellenme Tarihi: 27.10.2013 18:25
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Kuzey Irak'ta ''Erbil Şehir Merkezi'' projenin tanıtımı yapıldı. Tanıtıma Irak Bölgesel Kürt Yönetimi Başbakanı Neçirvan Barzani ile birlikte üst düzey yetkililer ve yabancı işadamları katıldı.

Tanıtımında konuşan Irak Bölgesel Kürt Yönetimi Başbakanı Nerçirvan Barzani, “Projenin en önemli hususlarından bir tanesi bölgede iş fırsatı oluşturması. Bu projede 35 bini kişi iş sahibi olabilecek. Bu projeler ülkemize büyük gelirler sağlayacaktır. O yüzden bizim için çok önemli. Buradan gençlere sesleniyorum. Özel sektöre yönelin, özel sektörde elde edeceğiniz gelirler devletten elde edeceğiniz gelirde çok daha fazla. O yüzden çalışıp yeni meslekler edinmeniz gerekiyor. Bölgemiz çok zengin ve büyük yollar kat ediyor. Doğal kaynaklarımıza bel bağlayarak vatandaşlarımıza buradan seslenmek istiyorum. Kimse elektrik, yakıt ve diğer ihtiyaçlarını düşünmesin. Vatandaşlarımızı iyi şartlarda yaşatabilmek için çalışacağız ve bölgeyi ileriye taşımak adına kararlıyıyız.” ifadelerini kullandı.

541 bin metrekarelik alanda yapılacak projede, 276 konut, iki 27 katlı iş merkezi, üç 5 yıldızlı otel, eğitim ve sağlık merkezleri bulunuyor. Proje, Erbil kalesi ile Erbil havalimanı arasında kalan 40 caddelik alanı kapsıyor. Projeyi üstlenen Dubai merkezli Emaar şirketi ise dünyanın birçok ülkesinde imza attığı önemli projelerle biliniyor.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.