Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

EFJ: Tutuklu gazeteciler için İngiltere Başbakanlık önünde protesto

Dünyanın en büyük gazeteci federasyonlarından biri olan Avrupa Gazeteciler Federasyonu (EFJ), Türkiye’de ifade özgürlüğü ve medyaya yapılan operasyonu protesto etmek için başkent Londra’da Başbakanlık Binası’nın önünde bir araya...

Haber Giriş Tarihi: 19.12.2014 19:26
Haber Güncellenme Tarihi: 19.12.2014 19:26
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
EFJ: Tutuklu gazeteciler için İngiltere Başbakanlık önünde protesto
Dünyanın en büyük gazeteci federasyonlarından biri olan Avrupa Gazeteciler Federasyonu (EFJ), Türkiye’de ifade özgürlüğü ve medyaya yapılan operasyonu protesto etmek için başkent Londra’da Başbakanlık Binası’nın önünde bir araya gelen topluluğu, internet sayfasında baş haber olarak yayımladı.

Protestoya katılanlar arasında bulunan hem Avrupa Gazeteciler Federasyonu hem de İngiltere Ulusal Gazeteciler Birliği temsilcisi olan Barry White’ın, Türkiye’de ifade özgürlüğü ve gazeteci haklarına yapılan haksızlığa yönelik sözlerine yer verilen haberde, White’ın hukuki olarak uygulanan usülsüzlüklere karşı İngiltere hükümetine sessiz kalmaması için çağrıda bulunduğu aktarıldı.

Yayımlanan haberde, geçen hafta düzenlenen operasyonda Zaman Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Ekrem Dumanlı, STV Yayın Grubu Başkanı Hidayet Karaca ve aralarında bir çok senarist ve televizyon yapımcısı 23 kişinin gözaltına alındığı hatırlatıldı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.