Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Fatih Koleji öğrencisi resim yarışmasından iki birincilik aldı

Sakarya Fatih Koleji resim dalında katıldığı iki yarışmada da Sakarya birincisi oldu. 2 birincilik elde eden okulun öğrencisi Zeynep Özkan ödüllerini, Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu’nun elinden aldı.     Sakarya...

Haber Giriş Tarihi: 21.11.2013 11:25
Haber Güncellenme Tarihi: 21.11.2013 11:25
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Fatih Koleji öğrencisi resim yarışmasından iki birincilik aldı
Sakarya Fatih Koleji resim dalında katıldığı iki yarışmada da Sakarya birincisi oldu. 2 birincilik elde eden okulun öğrencisi Zeynep Özkan ödüllerini, Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu’nun elinden aldı.

    Sakarya Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı tarafından ilköğretim öğrencileri arasında düzenlenen ‘Dünya Çocuk Hakları Günü Resim Yarışmasında’ Sakarya Fatih Koleji öğrencisi Zeynep Özkan Sakarya birincisi oldu.

    Ayrıca Sakarya İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve Sakarya Barosu işbirliği ile ilköğretim öğrencileri arasında ‘Çocuk Dostu Sakarya’ konulu resim yarışmasında da yine kolej öğrencisi Zeynep Özkan Sakarya il birinciliği elde etti.

    Okul Müdürü Bayram Yayla, Sakarya Fatih Koleji’nin öğrencilerini çok yönlü yetiştirmek için her türlü çalışmayı yaptığını belirterek “Bunun neticelerini görmekten de mutlu oluyoruz. Bu çifte birincilikten dolayı öğrencimizi, ailesini ve öğretmenlerimizi tebrik ediyorum.” dedi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.