Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Dünya Yahudi Kongresi heyeti ile Erdoğan görüşmesi iptal oldu

Ronald S. Lauder başkanlığındaki Dünya Yahudi Kongresi heyetinin Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile bugün yapacağı görüşme iptal oldu. Cumhurbaşkanlığı kaynaklarından edinilen bilgiye göre, Dünya Yahudi Kongresi heyeti, Cumhurbaşkanı...

Haber Giriş Tarihi: 22.09.2014 20:44
Haber Güncellenme Tarihi: 22.09.2014 20:44
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Ronald S. Lauder başkanlığındaki Dünya Yahudi Kongresi heyetinin Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile bugün yapacağı görüşme iptal oldu.
Cumhurbaşkanlığı kaynaklarından edinilen bilgiye göre, Dünya Yahudi Kongresi heyeti, Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından kabul için daha önce aldıkları randevu saatini bugün sabah saatlerinde değiştirmek istemesi görüşmenin iptalini beraberinde getirdi.

Cumhurbaşkanlığının programında, Dünya Yahudi Kongresi heyetinin bugün saat 10.45'te The Peninsula Oteli'nde Erdoğan tarafından kabulü öngörülüyordu.

Ancak edinilen bilgiye göre, Dünya Yahudi Kongresi yetkilileri bu sabah Cumhurbaşkanlığıyla temasa geçerek kabulün bir başka gün veya saate ertelenmesi talebinde bulundu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın da son anda gelen bu talep karşısında program yoğunluğu nedeniyle kabul için başka bir randevu veremediği, bunun da Dünya Yahudi Kongresi heyetiyle planlanmış görüşmenin iptaliyle sonuçlandığı kaydedildi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.