Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Deyr Ez Zor’da savaş uçakları cenaze törenini hedef aldı

Suriye’de Esed yönetimine bağlı savaş uçakları, Deyr Ez Zor şehrinde cenaze törenini hedef aldı. Kameralar tarafından saniye saniye görüntülenen saldırıda çok sayıda sivilin öldüğü ve yaralandığı belirtiliyor.Suriyeli muhalifler,...

Haber Giriş Tarihi: 25.10.2013 18:13
Haber Güncellenme Tarihi: 25.10.2013 18:13
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Suriye’de Esed yönetimine bağlı savaş uçakları, Deyr Ez Zor şehrinde cenaze törenini hedef aldı. Kameralar tarafından saniye saniye görüntülenen saldırıda çok sayıda sivilin öldüğü ve yaralandığı belirtiliyor.
Suriyeli muhalifler, bugün Der Ez Zor şehrinde ölen bir kişinin cenazesini mezarlığa götürürken yönetime ait savaş uçağının saldırısına uğradı. Savaş uçağının gerçekleştirdiği saldırı sonrasında büyük gürültü ile patlayan bomba ile bir anda dumanların yükseldiği görülüyor. Duman ve tozdan gözün gözü göremediği saldırıda, halkın yaşadığı panik ve korku görüntülere yansıyor. Patlama yerine koşanlar yaralanan ve ölenleri olay yerinden uzaklaştırmaya çalışıyor. Patlamanın etkisi ile çok sayıda kişinin öldüğü ve yaralandığını ifade eden muhalifler, saldırıda çok sayıda kişini cesedinin parçalandığını ifade etti.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.