Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

İzmir Valisi Toprak'ın Öğretmenler Günü mesajı

İzmir Valisi Mustafa Toprak, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımladı. Toprak, “Gelecek nesillerin yetişmesinde büyük rol oynayan, onları geleceğe hazırlayan, her türlü fedakârlığı gösteren öğretmenlerimizin...

Haber Giriş Tarihi: 23.11.2013 17:28
Haber Güncellenme Tarihi: 23.11.2013 17:28
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
İzmir Valisi Mustafa Toprak, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımladı. Toprak, “Gelecek nesillerin yetişmesinde büyük rol oynayan, onları geleceğe hazırlayan, her türlü fedakârlığı gösteren öğretmenlerimizin gurur ve onur gününü bir kez daha kutlamanın heyecanı ve mutluluğu içerisindeyiz.” dedi.

Vali Toprak, mesajında şunları kaydetti: “Öğretmenlerimiz meslek sevgisi, öğrencilerinden aldıkları ilham ve onların dinamizmiyle insandan başlayarak hayatı, toplumu ve dünyayı değiştirme gücü taşıyan bilge kişilerdir. Öğretmenlerimiz, geleceği devralacak çocukları ve gençleri sevgiyle, fedakârlıkla, eğitimle, öğretimle besleyerek, anlamlı ve kutsal bir mesleği yerine getirmektedirler. Bir insan yetiştirmenin verdiği mutluluğu mesleklerinin manevi karşılığı olarak değerlendirip görevlerin ve mesleklerin en güzelini icra ederler. Kıymetli öğretmenlerimizin sorumluluk duygusu gelişmiş, geçmişini iyi bilerek geleceğe güvenle bakan, iyi ahlâklı, insana ve emeğe saygılı, araştıran, okuyan, hayatı seven iyi nesiller yetiştirmesi, geleceğe yapılacak en büyük yatırımdır. Çocuklarımızı bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da Başöğretmen Atatürk’ün izinde, millî değerlerimize sahip çıkan, bu ülkenin vatandaşı olmaktan gurur duyan, tarihiyle övünen, kendine güvenen bireyler olarak yetiştireceğinize yürekten inanıyorum. Bu duygu ve düşüncelerle öğretmenlerimizin Öğretmenler Günü'nü tebrik ediyor, başarılar ve mutluluklar diliyor, sevgi ve selâmlarımı iletiyorum.”
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.