Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Davutoğlu, KKTC'ye geldi

Başbakan Ahmet Davutoğlu, 62. Hükümet'in kurulmasının ardından ilk yurt dışı ziyareti kapsamında bugün KKTC’ye geldi.KKTC’ye özel uçakla saat 10.50’de gelen Davutoğlu, Ercan Havalimanı’nda KKTC Başbakanı Özkan Yorgancıoğlu ve...

Haber Giriş Tarihi: 16.09.2014 12:30
Haber Güncellenme Tarihi: 16.09.2014 12:30
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Davutoğlu, KKTC'ye geldi
Başbakan Ahmet Davutoğlu, 62. Hükümet'in kurulmasının ardından ilk yurt dışı ziyareti kapsamında bugün KKTC’ye geldi.

KKTC’ye özel uçakla saat 10.50’de gelen Davutoğlu, Ercan Havalimanı’nda KKTC Başbakanı Özkan Yorgancıoğlu ve eşi Ayşe Yorgancıoğlu tarafından karşılandı.

Davutoğlu’na eşi Sare Davutoğlu ve aralarında bakanların bulunduğu kalabalık bir heyet eşlik ediyor. Heyette, Türkiye’nin Kıbrıs ile İlgili Koordinasyon İşlerinden Sorumlu Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu ve AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Ali Şahin yer alıyor.

Davutoğlu ve beraberindeki heyeti, Türkiye'nin Lefkoşa Büyükelçisi Halil İbrahim Akça, KKTC Başbakan Yardımcısı, Ekonomi, Turizm, Kültür ve Spor Bakanı Serdar Denktaş, bazı bakanlar karşıladı.

Tören kıtasıyla karşılanan Ahmet Davutoğlu, kendisini karşılamaya gelen protokolle el sıkıştıktan sonra VIP salonuna geçti.

Davutoğlu daha sonra alana gelen sivil toplum örgütü ve vatandaşlarla selamlaşıp, kısa sohbet etti.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.