Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Davutoğlu, Katar Başbakanı İle Görüştü

Başbakan Ahmet Davutoğlu Katar Başbakanı ve İçişleri Bakanı Abdullah Nasır bin Halife Al Thani ile bir araya geldi.Katar’a ziyaret düzenleyen Başbakan Ahmet Davutoğlu bugünkü temaslarına ilk olarak Katar Başbakanı ve İçişleri Bakanı...

Haber Giriş Tarihi: 28.04.2016 12:19
Haber Güncellenme Tarihi: 28.04.2016 12:19
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Başbakan Ahmet Davutoğlu Katar Başbakanı ve İçişleri Bakanı Abdullah Nasır bin Halife Al Thani ile bir araya geldi.
Katar’a ziyaret düzenleyen Başbakan Ahmet Davutoğlu bugünkü temaslarına ilk olarak Katar Başbakanı ve İçişleri Bakanı Abdullah Nasır bin Halife Al Sani ile görüşerek başladı. Davutoğlu ile Katarlı mevkidaşı arasındaki görüşmede ikili ilişkiler ile bölgesel ve uluslararası gelişmelerin ele alındığı öğrenildi. Başbakan Davutoğlu Katar’daki temasları kapsamında Katar Emiri Şeyh Tamim Bin Hamad Al Thani ile görüşecek, Türkiye-Katar iş çevreleriyle bir araya gelecek, Katar’da konuşlu Türk Birliğini ziyaret edecek ve Katar Üniversitesi’nde bir konferans verecek.
Başbakan Yardımcısı Mehmet Şimşek, Maliye Bakanı Naci Ağbal, Milli Savunma Bakanı İsmet Yılmaz ile Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım da Başbakan Davutoğlu’nun Katar temaslarına eşlik ediyor.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.