Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kral Selman ile görüştü

Suudi Arabistan Kralı Selman bin Abdülaziz Al-Suud ile Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Riyad'da resmi görüşmelerde bulundu. Kral Selman'ın Riyad'daki sarayında yapılan görüşmelerde iki ülke arasındaki işbirliği, bu işbirliğinin tüm...

Haber Giriş Tarihi: 02.03.2015 17:22
Haber Güncellenme Tarihi: 02.03.2015 17:22
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kral Selman ile görüştü
Suudi Arabistan Kralı Selman bin Abdülaziz Al-Suud ile Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Riyad'da resmi görüşmelerde bulundu.

Kral Selman'ın Riyad'daki sarayında yapılan görüşmelerde iki ülke arasındaki işbirliği, bu işbirliğinin tüm alanlarda geliştirilmesinin yanı sıra ortak önem arz eden bölgesel ve uluslararası konular ele alındı.

Görüşmede Suudi tarafından Veliaht Prens Mukrin bin Abdülaziz, Riyad Bölge Emiri Prens Faysal bin Bandar, Milli Muhafız Bakanı Prens Mutib bin Abdullah, İkinci Veliaht ve İçişleri Bakanı Prens Muhammed bin Nayif, Dışişleri Bakan Yardımcısı Abdülaziz bin Abdullah, Savunma Bakanı Prens Muhammed bin Selman, Devlet Bakanı Musaid bin Muhammed Al-Ayban, Maliye Bakanı İbrahim Assaf, Devlet Bakanı Saad Al-Jabri, Kültür ve Enformasyon Bakanı Adil Al-Turayfi ve Suudi Arabistan'ın Ankara Büyükelçisi Adil Mirdad hazır bulundu.

Türkiye tarafından ise görüşmeye Cumhurbaşkanı Erdoğan ile birlikte Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, Başbakan Yardımcısı Yalçın Akdoğan, Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekçi, Adalet ve Kalkınma Partisi Genel Başkan Yardımcısı Yasin Aktay, Dışişleri Bakanlığı Müsteşarı Feridun Sinirlioğlu, Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın, Büyükelçi Ahmet Yıldız, Başmüşavir Savaş Şafak Barkçin ve Büyükelçi Yunus Demirer katıldı.

Öte yandan, görüşmelerin ardından Cumhurbaşkanı Erdoğan, yanındaki heyetle birlikte Suudi Arabistan'dan ayrıldı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.