Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Cumhurbaşkanı Erdoğan Kenya’da Top Atışlarıyla Karşılandı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, resmi ziyaret düzenlediği Kenya’da resmi törende gerçekleştirilen top atışlarıyla karşılandı.Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Afrika ziyaretinin ikinci ayağı olan Kenya’ya dün akşam saatlerinde...

Haber Giriş Tarihi: 02.06.2016 11:14
Haber Güncellenme Tarihi: 02.06.2016 11:14
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, resmi ziyaret düzenlediği Kenya’da resmi törende gerçekleştirilen top atışlarıyla karşılandı.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Afrika ziyaretinin ikinci ayağı olan Kenya’ya dün akşam saatlerinde geldi. Erdoğan, bugün başkent Nairobi’de Kenya Cumhurbaşkanı Uhuru Kenyatta tarafından resmi törenle karşılandı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Sarayı’nda top atışlarıyla gerçekleştirilen törende iki ülke marşlarının okunmasının ardından karşılama kıtasını selamladı. Erdoğan ve Kenyatta daha sonra ikili görüşmeye geçti.
Erdoğan, Kenya’daki temasları kapsamında Kenya’nın ilk başbakanı olan Jomo Kenyatta’nın mezarını ziyaret edecek ve mozolesine çelenk koyacak. Kenyatta ile baş başa ve heyetler arası görüşme gerçekleştirecek olan Erdoğan, daha sonra iki ülke arasında anlaşmaların imzalanması törenine katılacak. Erdoğan, Kenyatta ile gerçekleştireceği ortak basın toplantısının ardından Türkiye-Kenya İş Forumunda Türk ve Kenyalı iş adamlarına seslenecek.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.