Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Hırvatistan Meclis Başkanı Reıner İle Görüştü

Hırvatistan’da temaslarda bulunan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Hırvatistan Meclis Başkanı Dr. Zeljko Reiner ile bir araya geldi.Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Hırvatistan’a düzenlediği ziyaretin ikinci gününde Hırvatistan-Türkiye...

Haber Giriş Tarihi: 27.04.2016 15:30
Haber Güncellenme Tarihi: 27.04.2016 15:30
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Hırvatistan Meclis Başkanı Reıner İle Görüştü
Hırvatistan’da temaslarda bulunan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Hırvatistan Meclis Başkanı Dr. Zeljko Reiner ile bir araya geldi.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Hırvatistan’a düzenlediği ziyaretin ikinci gününde Hırvatistan-Türkiye İş Forumu toplantısına katıldıktan sonra Hırvatistan Başbakanı Tihomir Oreşkoviç’le görüştü. Erdoğan, Hırvatistan Başbakanı Oreşkoviç’le Başbakanlık Binası’nda gerçekleştirdiği görüşmenin ardından, şemsiyesini alıp yürüyerek Meclis Binası’na geçti. Erdoğan, burada Hırvatistan Meclis Başkanı Dr. Zeljko Reiner ile baş başa bir görüşme gerçekleştirdi.
Hırvatistan’daki temaslarının ikinci gününde Hırvatistan İslam birliği Başkanlığı tarafından düzenlenecek Hırvatistan’da İslamiyet’in resmi bir din olarak kabul edilmesinin 100. yıldönümü törenine katılacak olan Cumhurbaşkanı Erdoğan, ardından Zagreb Yunus Emre Türk Kültür Merkezi’nin açılışını yapacak.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.