Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Hırvatistan Başbakanı Oreşkoviç’le Görüştü

Hırvatistan’da temaslarda bulunan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Hırvatistan Başbakanı Tihomir Oreşkoviç’le bir araya geldi.Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Hırvatistan’a düzenlediği ziyaretin ikinci gününde Hırvatistan-Türkiye...

Haber Giriş Tarihi: 27.04.2016 14:44
Haber Güncellenme Tarihi: 27.04.2016 14:44
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Hırvatistan’da temaslarda bulunan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Hırvatistan Başbakanı Tihomir Oreşkoviç’le bir araya geldi.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Hırvatistan’a düzenlediği ziyaretin ikinci gününde Hırvatistan-Türkiye İş Forumu toplantısına katıldıktan sonra Hırvatistan Başbakanı Tihomir Oreşkoviç’le görüştü. Hükümet binasına gelişinde şeref defterini imzalayan Erdoğan, “Son olarak 2006 yılında ziyaret ettiğim güzel ülke Hırvatistan’da bu kez Türkiye Cumhurbaşkanı olarak tekrar bulunmaktan büyük memnuniyet duyuyorum. Aradan geçen 10 yıl zarfında Hırvatistan’ın her alanda önemli başarılara imza attığını görüyor, bu süreçte emeği geçen herkesi tebrik ediyorum. Kalabalık bir heyetle icra ettiğimiz bu ziyaretin bu iki ülke arasındaki dostluğu güçlendirme yönünde atılmış önemli bir adım olduğuna inanıyor dost Hırvat halkına şahsım, heyetim ve Türk milleti adına barış, huzur ve istikrar temenni ediyorum” ifadelerini kullandı.
Heyetler arasında gerçekleşen görüşmenin başında görüntü alınmasına izin verilirken toplantı daha sonra basına kapalı şekilde devam etti.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.