Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Çin Devlet Başkanı Jinping ile görüştü

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, G20 Zirvesi’ne katılmak üzere geldiği Hangzou’da Çin Devlet Başkanı Xi Jinping ile görüştü.G20 Zirvesi’ne katılmak üzere Çin’in Hangzhou kentine gelen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, ikili...

Haber Giriş Tarihi: 03.09.2016 08:50
Haber Güncellenme Tarihi: 03.09.2016 08:50
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, G20 Zirvesi’ne katılmak üzere geldiği Hangzou’da Çin Devlet Başkanı Xi Jinping ile görüştü.
G20 Zirvesi’ne katılmak üzere Çin’in Hangzhou kentine gelen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, ikili temaslarına başladı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Çin Devlet Başkanı Xi Jinping ile görüştü. Erdoğan ve Jinping, basına kapalı gerçekleşen toplantının ardından heyetler arası görüşmeye de başkanlık etti.
Öte yandan Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın temasları kapsamında bugün Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin ile bir araya gelmesi bekleniyor. ABD Devlet Başkanı Barack Obama ile de görüşme gerçekleştirecek olan Erdoğan’ın, Almanya Başbakanı Angela Merkel, Fransa Cumhurbaşkanı François Hollande, İtalya Başbakanı Matteo Renzi ile de bir araya gelmesi bekleniyor.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.