Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Çipras’tan Erken Parti Referandumu Önerisi

Yunanistan Başbakanı Alexis Çipras, partisinin merkez komite toplantısında parti stratejisine dair kararın bir an evvel alınmaması gerektiğini ancak gerekmesi halinde Pazar günü referandum yapılmasını teklifinde bulundu.Yunanistan Başbakanı...

Haber Giriş Tarihi: 30.07.2015 15:58
Haber Güncellenme Tarihi: 30.07.2015 15:58
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Çipras’tan Erken Parti Referandumu Önerisi
Yunanistan Başbakanı Alexis Çipras, partisinin merkez komite toplantısında parti stratejisine dair kararın bir an evvel alınmaması gerektiğini ancak gerekmesi halinde Pazar günü referandum yapılmasını teklifinde bulundu.
Yunanistan Başbakanı Alexis Çipras bugün partisinin merkez komite toplantısında milletvekillerine seslendi. Çipras yaptığı konuşmasında, uyuşmazlıkların çözümlenebilmesi için gelecek ay kurultayın acil olarak toplanması çağrısında bulundu. Çipras, sol muhalifin daha hızlı bir çözüm istemesi halinde erken parti referandumunun kabul edilebilir olduğunu kaydetti. Yunan Başbakanı, parti stratejisine dair kararın bir an evvel alınmaması gerektiğini ancak gerekmesi halinde Pazar günü referandum yapılmasını teklifinde bulunduğunu sözlerine ekleyerek, “Merkez komiteye, sol eğilimliler olarak iktidarda olmayı tartışmak üzere acil kurultay toplantısı yapılması önerisinde bulundum” açıklamasını yaptı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.