Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Çin’deki Truva atlı parkta su eğlencesi (Özel)

Çin’in başkenti Pekin’deki bir eğlence parkında, su eğlencesi heyecanı doruğa çıkarıyor. Bindikleri botla yukarı doğru tırmanan ve sonrasında metrelerce yükseklikten aşağı doğru kayanların görüntüleri ilginç kareler oluşturuyor.Büyük...

Haber Giriş Tarihi: 24.11.2013 12:40
Haber Güncellenme Tarihi: 24.11.2013 12:40
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Çin’deki Truva atlı parkta su eğlencesi (Özel)
Çin’in başkenti Pekin’deki bir eğlence parkında, su eğlencesi heyecanı doruğa çıkarıyor. Bindikleri botla yukarı doğru tırmanan ve sonrasında metrelerce yükseklikten aşağı doğru kayanların görüntüleri ilginç kareler oluşturuyor.

Büyük bir alana kurulu ve 360 derece Pekin’in görülebildiği Dünya Parkı çocuklar ve büyükler için tam bir eğlence konumunda bulunuyor.

Parkı ziyarete gelenler, önce şehri 360 derece gösteren araca biniyorlar. Truva atının dev maketinin bulunduğu parkın en eğlenceli bölümünü ise suni şelaleden botla aşağıya inilmesi oluşturuyor.

Islanmamak için önlüklerini giyerek bota binen ziyaretçiler, ilk olarak orta yükseklikteki şelaleye tırmanıyor. Sonrasında ise çığlıklar eşliğinde botla aşağı kayan büyük küçük herkesin heyecanı artıyor. Asıl heyecanın doruğa çıktığı an ise birinci turun ardından devam eden ve 15 metre yüksekliğe çıkılıp botla aşağıya doğru inilen anlar oluyor.

Botla eğlenenlerden bir Çinli, ilk defa böyle bir eğlenceye şahit olduğunu belirterek, saçlarının ıslandığını ifade etti.

Diğer bir Çinli Bayan ise, birçok kez botla ağıya indiğini, ama bu sefer her yerinin ıslandığını söyledi.




En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.