Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Vali Coş, Tufanbeyli’de incelemelerde bulundu

Adana Valisi Hüseyin Avni Coş, Tufanbeyli ilçesinde çeşitli inceleme ve denetlemelerde bulundu.Vali Coş, beraberinde İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Mehmet Zeki Koçberber, İl Emniyet Müdürü Ahmet Zeki Gürkan ve il müdürleri ile birlikte gittiği...

Haber Giriş Tarihi: 21.11.2013 14:55
Haber Güncellenme Tarihi: 21.11.2013 14:55
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Vali Coş, Tufanbeyli’de incelemelerde bulundu
Adana Valisi Hüseyin Avni Coş, Tufanbeyli ilçesinde çeşitli inceleme ve denetlemelerde bulundu.
Vali Coş, beraberinde İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Mehmet Zeki Koçberber, İl Emniyet Müdürü Ahmet Zeki Gürkan ve il müdürleri ile birlikte gittiği Tufanbeyli’de, Kaymakam Serdar Demirhan, İlçe Belediye Başkanı Recep Balı, bürokratlar ve vatandaşlar tarafından karşılandı.

İlk olarak Hükümet Konağı inşaatında incelemelerde bulun Vali Coş, binanın geldiği aşama ve yapılan çalışmalar hakkında yetkililerden bilgi aldı. Vali Coş, daha sonra ilçede bulunan Atatürk Yatılı Bölge Okulu’nu ziyaret etti. Öğrencilerle sohbet eden Vali Coş, çocuklara topluma hayırlı fertler olabilmeleri için çok çalışmaları öğüdünde bulundu.

Vali Coş, ardından Tufanbeyli Devlet Hastanesini ziyaret ederek, acil şifalar dilediği hastaların talep ve sıkıntılarını dinledi. Vali Coş, Tufanbeyli’de Emniyet Amirliğini ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve Belediyeyi ziyaret edip, Başkan Recep Ballı’dan, belediye hizmetleri ve çalışmaları hakkında bilgi aldı. Yürüyerek gezdiği Tufanbeyli Caddesi’nde esnaf ve vatandaşlarla sohbet ederek hatıra fotoğrafları çektiren Vali Coş, ilçenin önemli kültür ve tarihi zenginliklerinden olan Şar Ören Yeri ve Kırık Kilise’de incelemelerde bulundu.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.