Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

CIA’den Trump’a uyarı: "Aptallığın zirvesi olur"

ABD Merkez Haberalma Teşkilatı (CIA) Direktörü John Brennan, İran’la nükleer anlaşmayı sona erdireceğini duyuran Donald Trump’ı uyararak, "İran’ın da içinde yer aldığı program, bölgedeki diğer ülkelerin kendi programlarına girişmesine...

Haber Giriş Tarihi: 30.11.2016 11:25
Haber Güncellenme Tarihi: 30.11.2016 11:25
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
ABD Merkez Haberalma Teşkilatı (CIA) Direktörü John Brennan, İran’la nükleer anlaşmayı sona erdireceğini duyuran Donald Trump’ı uyararak, "İran’ın da içinde yer aldığı program, bölgedeki diğer ülkelerin kendi programlarına girişmesine neden olabilir. Yeni yönetimin anlaşmayı bozması aptallığın zirvesi olur" dedi.
BBC’ye röportaj veren ABD Merkez Haberalma Teşkilatı (CIA) Direktörü John Brennan, İran’la nükleer anlaşmayı sona erdireceğini duyuran Donald Trump’ı uyardı. Brennan, ABD’nin İran ile vardığı nükleer anlaşmanın bozulmasının "aptallığın zirvesi olduğunu" ifade ederek bunun bir felakete yol açacağını dile getirdi.
Brennan, "İran’ın da içinde yer aldığı program, bölgedeki diğer ülkelerin kendi programlarına girişmesine neden olabilir. Yeni yönetimin anlaşmayı bozması aptallığın zirvesi olur" dedi. Trump’ın Suriye krizi ile ilgili de Rusya karşısında dikkatli olması gerektiğini bildiren CIA Direktörü, "Washington ve Moskova arasındaki ilişkilerde gelişme olmasını umuyorum. Trump ve yeni yönetimin Rusya sözleri karşısında dikkatli olması gerekiyor" ifadesini kullandı.
Brennan’ın görevi Ocak ayında son bulacak.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.