Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Cezalandırmak İçin Ormana Bırakılan Ve Kaybolan Japon Çocuk Bulundu

Japonya’da geçtiğimiz cumartesi günü cezalandırmak için ailesi tarafından ormana bırakıldıktan sonra kaybolan 7 yaşındaki çocuk bulundu.Japonya’da geçtiğimiz hafta sonunda, 7 yaşındaki Yamato Tanooka cezalandırılmak için ailesi tarafından...

Haber Giriş Tarihi: 03.06.2016 12:06
Haber Güncellenme Tarihi: 03.06.2016 12:06
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Japonya’da geçtiğimiz cumartesi günü cezalandırmak için ailesi tarafından ormana bırakıldıktan sonra kaybolan 7 yaşındaki çocuk bulundu.
Japonya’da geçtiğimiz hafta sonunda, 7 yaşındaki Yamato Tanooka cezalandırılmak için ailesi tarafından ormana bırakıldıktan sonra kaybolmuştu. Hokkaido Adası’ndaki ormanlık alanda günlerdir süren arama çalışmaları sonuç verdi. 6 gece boyunca tek başına kalan çaresiz çocuk, kaybolduğu bölgeden yaklaşık 5 kilometre uzaklıktaki bir barınakta askerler tarafından bulundu. Doktor kontrolünden geçen çocuğun soğukkanlı olduğu ve herhangi bir panik yaşamadığı ifade edildi.
Yamato’nun babası Tayayuki Tanooka hastane dışında bekleyen basın mensuplarına yaptığı açıklamada, “İlk yaptığım şey, oğlumdan özür dilemek oldu. Oğlumuzu sevgi dolu bir ailede büyüttük. Artık onu daha fazla seveceğiz ve yanımızdan ayırmayacağız” dedi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.