Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Cenaze namazı kılınmayan Bosnalı şarkıcı için Fatiha okudular

Bosna-Hersek'in en popüler şarkıcılarından ve şarkı sözü yazarlarından Kemal Monteno, bugün Saraybosna'da toprağa verildi. 'Saraybosna aşkım benim' adlı ünlü şarkının sahibi Monteno, dini ritüeller uygulanmadan Bare Mezarlığı'na...

Haber Giriş Tarihi: 28.01.2015 18:24
Haber Güncellenme Tarihi: 28.01.2015 18:24
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Cenaze namazı kılınmayan Bosnalı şarkıcı için Fatiha okudular
Bosna-Hersek'in en popüler şarkıcılarından ve şarkı sözü yazarlarından Kemal Monteno, bugün Saraybosna'da toprağa verildi. 'Saraybosna aşkım benim' adlı ünlü şarkının sahibi Monteno, dini ritüeller uygulanmadan Bare Mezarlığı'na defnedildi. Buna rağmen Monteno'yu Fatiha okuyarak uğurlayanlar oldu.

Cenaze törenine katılan binlerce kişi arasında ünlü sanatçılar Dino Merlin, Rade Şerbeciya, Halid Beşliç, Drajen Zeriç de yer aldı.

Kemal Monteno'nun aile ve dostların isteğin üzerine, yakın arkadaşı ve meşhur aktörü Rade Şerbeciya, Monteno için bir konuşma yaptı: Şerbeciya, "(Makedonya'daki) Vardar nehrinden (Slovenya'daki) Triglave dağına kadar bütün dostların seni sonsuza dek sevecek. Saraybosna'nın en zor günlerinde senin şarkıların bizi korudu. Yazdığın şarkı ve şiirler bize affı, ümidi ve insanlar arasına köprü inşa etmeyi öğretti. Bunu sadece kahraman olanları yapabilir, sen de büyük bir kahramandın. Saraybosna'da şu anda kar yağıyor. Biz ise senin şarkılarınla ve sana dair hatıralarımızla ısınırız." şeklinde konuştu.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.