Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Çavuşoğlu’nun KKTC ziyareti Rum basınında

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu’nun KKTC ziyareti ve KKTC Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı’yla yaptığı görüşme Rum basınında geniş yer buldu. Simerini gazetesi, “Çavuşoğlu İki Devlet Tek Ulus , İki Devletli Çözüm ve Beşli...

Haber Giriş Tarihi: 01.09.2016 14:11
Haber Güncellenme Tarihi: 01.09.2016 14:11
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu’nun KKTC ziyareti ve KKTC Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı’yla yaptığı görüşme Rum basınında geniş yer buldu. Simerini gazetesi, “Çavuşoğlu İki Devlet Tek Ulus , İki Devletli Çözüm ve Beşli Konferans” başlıkları altında verdiği haberinde, KKTC’yi ziyaret eden Bakan Çavuşoğlu’nun dünkü açıklamalarının “net ve ifşa edici” olduğu yorumunda bulundu. Gazete, Çavuşoğlu’nun açıklamalarının, “müzakerelerde ilerleme ve iyi ortamdan söz eden” Rum Yönetimi Başkanı Nikos Anastasiadis’i yalancı çıkardığını savundu ve Çavuşoğlu’nun açıklamalarına yer verdi.
Alithia, haberi, “Çavuşoğlu, ‘Zorlu Konular Beşli Konferansta Ele Alınacak”, Fileleftheros, “ Türklerin Beşli Konferans Israrı”, Haravgi, “Görüş Alış Verişi İçin Zor Konulardan Bazıları Beşli Konferansta”, Politis, “Çavuşoğlu Akıncı’yı Destekledi Garantiler Konusunu Açtı” başlıklarıyla duyurdu.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.