Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Çavuşoğlu ve Lavrov, Suriye’yi görüştü

Rusya Dışişleri Bakanlığı, Rusya Dışişleri Bakanı Sergey Lavrov’un ABD Dışişleri Bakanı John Kerry ile dün gerçekleştirdiği görüşmenin ardından Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu ile telefon görüşmesinde Suriye konusunu ele...

Haber Giriş Tarihi: 10.09.2016 13:09
Haber Güncellenme Tarihi: 10.09.2016 13:09
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Rusya Dışişleri Bakanlığı, Rusya Dışişleri Bakanı Sergey Lavrov’un ABD Dışişleri Bakanı John Kerry ile dün gerçekleştirdiği görüşmenin ardından Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu ile telefon görüşmesinde Suriye konusunu ele aldıklarını duyurdu.
Rusya Dışişleri Bakanı Sergey Lavrov ile ABD Dışişleri Bakanı John Kerry, dün İsviçre’nin Cenevre kentinde bir araya gelmiş ve çatışmaların durdurulması için ülke genelinde12 Eylül’de ateşkesin başlaması konusunda anlaşmaya varmıştı. Rusya Dışişleri Bakanlığı, Lavrov’un Kerry ile gerçekleştirdiği görüşmenin ardından Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu ile telefon görüşmesi gerçekleştirdiğini duyurdu. Lavrov ve Çavuşoğlu’nun, Suriye’deki ateşkesin uygulanmasının tüm tarafları ilgilendirmesi ve müzakere sürecinin devam etmesi noktasında önemli olduğu konusunda mutabık kaldığı belirtildi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.