Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Çarparak öldürdü, cesedinin başında dans etti!

Çin’de bir kadın sürücü, arabasıyla çarparak öldürdüğü adamın cesedi etrafında dans etmeye başladı. Bu ilginç görüntüler saniye saniye kamerayla görüntülendi.

Haber Giriş Tarihi: 15.08.2016 16:00
Haber Güncellenme Tarihi: 15.08.2016 16:00
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Çarparak öldürdü, cesedinin başında dans etti!
Çin'in doğusundaki Şandong eyaletinin Cining kentinde 10 Ağustos günü görülmedik bir olay gerçekleşti. People’s Daily Online gazetesinin haberine göre, kimliği açıklanmayan bir kadın arabasıyla kasıtlı olarak çarptığı yayanın ölmesine neden oldu. İddialara göre kadın sürücü öldürdüğü adamın etrafında dans etmeye başladı. Herkesi şaşkına çeviren bu korku dolu anlar, görgü tanıkları tarafından kameraya çekildi.

Olay mahallindeki görgü tanıklarının iddiasına göre, Çinli kadın hız sınırını aşarak kasten yayaya çarptı. Kimliği bilinmeyen adam, kazanın şiddetiyle önce havaya fırladı, sonra bedeni arabanın kaputuna düştü.

YARDIM ETMEK YERİNE YOLUNA DEVAM ETTİ!

Kadın sürücü çarptığı yayaya yardım etmek yerine, arabasını sürmeye devam etti. Adama çarptığı noktanın yaklaşık 200 metre ilerisinde başka bir araçla daha çarpıştı.

Çinli kadın ikinci kaza sonrasında çarparak öldürdüğü adamın yanına gelerek dans etmeye başladı. Yoldan geçenler, gördükleri bu sahne karşısında gözlerine inanamadılar.

Bu olay sonrasında polisler tarafından gözaltına alınan kadın sürücünün soruşturması hala devam ediyor.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.