Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Brüksel Saldırılarıyla Bağlantılı 2 Şüpheli Daha Terörle Yargılanacak

Belçikalı yetkililer, Brüksel saldırıları ile bağlantılı olabileceği belirtilen 2 şüphelinin daha terör suçundan yargılanacağı açıklandı.Belçika Federal Savcılık Ofisinden yapılan açıklamada, Brüksel saldırıları ile bağlantısı...

Haber Giriş Tarihi: 12.04.2016 11:16
Haber Güncellenme Tarihi: 12.04.2016 11:16
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Belçikalı yetkililer, Brüksel saldırıları ile bağlantılı olabileceği belirtilen 2 şüphelinin daha terör suçundan yargılanacağı açıklandı.
Belçika Federal Savcılık Ofisinden yapılan açıklamada, Brüksel saldırıları ile bağlantısı olabileceği belirlenen İsmail F. ve İbrahim F. isimli şüphelilerin terör suçlamasıyla yargılanacağı kaydedildi. Açıklamada, zanlıların Brüksel saldırılarının planlandığı dairenin kiralanması olayına karıştıkları belirtildi. 1984 doğumlu İsmail F. ve 1988 doğumlu İbrahim F’nin terör örgütünün faaliyetlerine katılmak, terör cinayeti, terör cinayetini girişiminde bulunmak gerekçesiyle suçlandığı ifade edildi.
22 Mart’ta gerçekleştirilen saldırıda 16 kişi metro istasyonunda, 16 kişi ise havalimanında gerçekleştirilen saldırılarda hayatını kaybetmişti.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.