Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

BM Mülteciler Yüksek Komiseri Grandi, Türkiye’ye gelecek

Birleşmiş Milletler Mülteciler Yüksek Komiseri Filippo Grandi, 31 Ağustos-1 Eylül 2016 tarihlerinde Türkiye’ye ziyaret gerçekleştirecek.Bakanlıktan yapılan açıklamada Grandi’nin, ziyareti sırasında Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu...

Haber Giriş Tarihi: 29.08.2016 14:38
Haber Güncellenme Tarihi: 29.08.2016 14:38
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Birleşmiş Milletler Mülteciler Yüksek Komiseri Filippo Grandi, 31 Ağustos-1 Eylül 2016 tarihlerinde Türkiye’ye ziyaret gerçekleştirecek.
Bakanlıktan yapılan açıklamada Grandi’nin, ziyareti sırasında Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu ile biraraya gelmesinin öngörüldüğü kaydedildi.
Söz konusu ziyaretin, halihazırda ’Dünyada en çok sayıda mülteciye evsahipliği yapan’ Türkiye’nin 3 milyona yakın Suriyeliye sağladığı koruma ve hizmetlerin bir kez daha dünya kamuoyunun dikkatine getirilmesine katkı sağlayacağı vurgulanarak, "Ziyaret vesilesiyle mevcut işbirliğinin çeşitli veçheleri ve daha da ileriye taşınması yönünde görüş alışverişinde bulunulacaktır. Ayrıca, ülkemiz ve BMMYK arasında Evsahibi Ülke Anlaşması’nın da ziyaret sırasında Sayın Bakanımız ve BMMYK Grandi tarafından imzalanması öngörülmektedir" denildi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.