Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Beyoğlu Belediye Başkanı Demircan Atina’da

Temaslarda bulunmak üzere Atina’ya gelen Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan, Türkiye’nin Atina Büyükelçisi Kerim Uras’ ı makamında ziyaret etti.Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan, Yunanistan’ın başkenti Atina’ya...

Haber Giriş Tarihi: 12.05.2016 18:03
Haber Güncellenme Tarihi: 12.05.2016 18:03
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Temaslarda bulunmak üzere Atina’ya gelen Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan, Türkiye’nin Atina Büyükelçisi Kerim Uras’ ı makamında ziyaret etti.
Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan, Yunanistan’ın başkenti Atina’ya ziyaret gerçekleştiriyor. Demircan, Atina’ ya vardıktan hemen sonra Türkiye’nin Atina Büyükelçisi Kerim Uras’ ı makamında ziyaret etti. Demircan bu ziyaretten hemen sonra Thomas Hope’un 18. Yüzyıl Osmanlı dönemine ait İstanbul eskizleri koleksiyonunun sergisini ziyaret edecek. Daha sonra Benaki Müzesi’nde Ara Güler Belgesel Filminin Galasına katılacak.
Yarın Akropolis ve Akropol Müzesini ziyaret ettikten sonra Pire limanına gidecek olan Demircan, İstanbullu Rumların çoğunlukta olduğu Faliro Belediye Başkanını ve İstanbullu Rumların Evrensel Federasyonu Merkezini ziyaret edecek.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.