Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Belçika’da bomba alarmı

Belçika’da polis uzun bir mont giyen ve üzerinde kablolar bulunan bir şüpheliye dair ihbar alınmasının ardından harekete geçti.Belçika’nın başkenti Brüksel’de şüpheli tavırlarıyla dikkat çeken ve kalın bir mont giyen adam polisleri...

Haber Giriş Tarihi: 20.07.2016 18:13
Haber Güncellenme Tarihi: 20.07.2016 18:13
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Belçika’da polis uzun bir mont giyen ve üzerinde kablolar bulunan bir şüpheliye dair ihbar alınmasının ardından harekete geçti.
Belçika’nın başkenti Brüksel’de şüpheli tavırlarıyla dikkat çeken ve kalın bir mont giyen adam polisleri harekete geçirdi. Polis zanlıyı henüz yakalayamamasına rağmen durumun “kontrol altında” olduğunu duyurdu. Polis Christian De Conink, “Şüpheli bir kişi hakkında ihbar aldık. Bu mevsimde kalın bir mont giymesi gerçekten düşündürücü. Ayrıca montundan dışarıya sarkan kablolar olduğunu gördük” açıklamasını yaptı. Zanlının dizlerinin üzerine çöktüğü ve polislerinse silahlarını şüpheliye doğrulttuğu ifade edildi. Bölgede geniş çaplı bir operasyon başlatılırken, bomba imha ekibi de olay yerinde hazır bulunuyor. Öte yandan bölgedeki mağazalar kapatılırken, vatandaşlar tahliye edildi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.